Image module

werkwijze

samen

Collecting Stories helpt creatieve filmmakers met het realiseren van hun project. Het bestuur van de stichting bestaat uit ervaren mensen die zowel op filmgebied als financieel veel ervaring en een breed netwerk hebben. Hierdoor zijn ze in staat te ondersteunen bij het realiseren van:

Concept en pitch
Funding en organisatie
Productie en opname
Montage en nabewerking
Marketing en communicatie
Distributie en vertoning

 • concept & funding
  geef je idee vorm
 • productie & opname
  organisatie, crew, apparatuur.. Collecting Stories heeft het of regelt het
 • montage & nabewerking
  van losse beelden naar een eindproduct
 • publicatie & marketing
  vertonen op de juiste plek en iedereen mag het weten!

eigen projecten

doe mee

Collecting Stories initieert eigen filmprojecten waarin het ophalen van verhalen centraal staat. De projecten zijn nooit commercieel van aard, hebben een hoog creatief gehalte en niveau, en dragen bij aan een maatschappelijk of sociaal bewustzijn bij de kijker. De projecten gaan over het maken van keuzes, de invloed van familie, omgeving of andere factoren op de hoofdpersoon. Bij de projecten van Collecting Stories staan de volgende elementen centraal:

Ruw en ongefilterd
Creatief en gewaagd
Sociale betrokken
Samenwerking
Brede vertoning

vertoning en publicatie

show the world

Collecting Stories vindt de vertoning van de geproduceerde films aan het juiste publiek een van de meest belangrijke speerpunten van de stichting. Door zowel de film als de vertoning en/of distributie op maat te maken bereik je de optimale impact. Iets maken is een ding, iets delen brengt veel teweeg. Ook daarin neemt Collecting Stories haar verantwoordelijkheid. Op bijzondere plekken worden de films vertoond, vaak op onverwachte openbare plekken, soms in filmhuizen, af en toe op televisie.